Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C, στον αέρα. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Κόβουμε το κουνουπίδι στη μέση και μετά σε φέτες 2 εκ.
Αναμειγνύουμε σε ένα ρηχό μπολ το γάλα με το ξίδι.
Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ το αλεύρι με το κορν φλά ουρ, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε σε ένα τρίτο μπολ τα ψιλοαλεσμένα ψίχουλα ψωμιού.
Βουτάμε τις φέτες κουνουπιδιού στο γάλα.
Τις στραγγίζουμε και τις περνάμε από το μπολ με το μείγμα του αλευριού.
Τινάζουμε να φύγει η περιττή ποσότητα και στη συνέχεια τις περνάμε από το μπολ με τα ψίχουλα πιέζοντάς τες να παναριστούν καλά.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και σοτάρουμε, σε δόσεις, τις φέτες κουνουπιδιού για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Τις μεταφέρουμε στο ταψί και τις ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του προθερμασμένου φούρνου για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα.
Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα μανιτάρια για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το σκόρδο σπασμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Βγάζουμε τα μανιτάρια σε ένα πιάτο και τα διατηρούμε ζεστά.
Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει σε χαμηλή φωτιά.
Πασπαλίζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να ψηθεί για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το ζωμό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Επαναφέρουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια και ελέγχου με το αλατοπίπερο.
Προσθέτουμε λίγο μοσχοκάρυδο και αποσύρουμε.
Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και σερβίρουμε το κουνουπίδι σε πιάτο, προσθέτουμε τη σάλτσα μανιταριών και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.