Εκτέλεση
Σε ένα μπολ Θρυμματίζουμε το κέικ και κρατάμε 1 κουταλιά της σούπας ψίχουλα, για το γαρνίρισμα.
Προσθέτουμε στο θρυμματισμένο κέικ την άχνη ζάχαρη, το ρούμι και το τυρί κρέμα.
Αρχικά ανακατεύουμε με κουτάλι να ενωθούν τα υλικά και στη συνέχεια ζυμώνουμε λίγο το μείγμα με τα δάχτυλα.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και πλάθουμε 10 μπαλίτσες των 30 γραμμαρίων.
Ψιλοκόβουμε τη λευκή σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μερί.
Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
Βουτάμε σε δόσεις τα τρουφάκια στο μείγμα της λευκής σοκολάτας.
Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια τα κυλάμε να επικαλυφθούν πλήρως και στη συνέχεια τα βγάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Πασπαλίζουμε τα τρουφάκια red velvet με τα κόκκινα ψίχουλα που κρατήσαμε, όσο είναι ακόμη υγρή η επικάλυψη για να κολλήσουν στην επιφάνειά της.
Όταν σταθεροποιηθεί, τα διατηρούμε στο ψυγείο.