Εκτέλεση
Απλώνουμε πρώτα τη λαδόκολλα στον πάγκο εργασίας.
Στο κέντρο ακουμπάμε από 1 κομμάτι ψαριού.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάππαρη.
Περιχύνουμε κάθε ένα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κλείνουμε σε πακέτο.
Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω.
Γυρίζουμε όση που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο.
Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20΄.
Αφήνουμε την τσιπούρα στη λαδόκολλα στο φούρνο μέχρι να σερβίρουμε για να διατηρηθεί στη σωστή θερμοκρασία.