Για την κρέμα
Ανακατεύουμε την αχνή ζάχαρη με το φρέσκο τυρί κρέμα.
Προσθέτουμε τα αβγά, το κορν φλαουρ, την κρέμα γάλακτος 36%. Ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
Αδειάζουμε το μίγμα για το cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα.
Ψήνουμε στους 190 °C για 30΄.
Xαμηλώνουμε στους 170 °C για 20΄.
Ξεφορμάρουμε.
Για τα καραμελωμένα βύσσινα
Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι να καραμελώσει.
Προσθέτουμε τα βύσσινα και βράζουμε για 3- 5΄.
Για τη σύνθεση του cheesecake
Απλώνουμε τα καραμελωμένα βύσσινα στο cheesecake και σερβίρουμε.
Ευχαριστούμε τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο για την παραχώρηση της φανταστικής του συνταγής για cheesecake με βύσσινο!