Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα πιρούνι όλα τα υλικά για τη γέμιση, τη φέτα, το κεφαλοτύρι, το αυγό και το πιπέρι.
Βάζουμε σε ένα μπολ το μαλακό βούτυρο, το γιαούρτι, το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή πιρούνι να λιώσουν τα υλικά.
Κοσκινίζουμε το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι και λίγο λίγο τα ρίχνουμε στη ζύμη.
Ζυμώνουμε έως ότου να μην κολλάει στα χέρια (όχι πολλή ώρα).
Καλύπτουμε τη ζύμη και την αφήνουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο να παγώσει.
Κατόπιν τη χωρίζουμε σε 35 ή 40 μπαλάκια.
Πιέζουμε ένα ένα μπαλάκι ανάμεσα στις παλάμες μας να γίνει πλακέ.
Βάζουμε μέσα λίγη γέμιση και το κλείνουμε σε μισοφέγγαρο.
Πατάμε καλά την ένωση με ένα πιρούνι.
Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC στον αέρα στη μεσαία σχάρα του φούρνου για 30 λεπτά, μέχρις ότου να ροδίσουν καλά.
Φανταστικά για όλες τις ώρες, ειδικά για τα παιδιά.