Για το φύλλο
Βάζουμε όλα τα υλικά για το χωριάτικο φύλλο σε λεκάνη και λίγο λίγο ρίχνουμε το νερό ζυμώνοντας μέχρι η ζύμη να είναι εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια.
Σκεπάζουμε τη ζύμη και ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
Την πλάθουμε σε μπαστούνι (φυτίλι) και την κόβουμε στη μέση.
Κάθε κομμάτι το χωρίζουμε σε έξι μικρότερα.
Ανοίγουμε με τα δάχτυλα ή με πλάστη τα έξι κομμάτια ζύμης σε διάμετρο 20 εκ.
Αλείφουμε κάθε φύλλο με λίγο λιωμένο και κρύο βούτυρο και βάζουμε το πρώτο φυλλαράκι πάνω στο άλλο. Όμοια ανοίγουμε όλα τα φύλλα, τα βουτυρώνουμε και τα στοιβάζουμε το ένα πάνω στο άλλο.
Το τελευταίο (6ο) δεν το βουτυρώνουμε.
Πασπαλίζουμε με αλεύρι ένα πιάτο και τα βάζουμε μέσα.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη.
Τα αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο, να παγώσει το βούτυρο ώστε να ανοίξουμε το κάτω φύλλο της τυρόπιτας.
Με τον τρόπο αυτό, τα 6 μικρά φυλλαράκια θα μας δώσουν ένα μεγάλο σπιτικό φύλλο σαν σφολιάτα.
Το ίδιο κάνουμε και με το άλλο κομμάτι ζύμης.
Αφού ξεκουραστεί η ζύμη, σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε δύο μεγάλα φύλλα.
Για την γέμιση
Φτιάχνουμε πρώτα την αφράτη κρέμα μπεσαμέλ.
Σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με σύρμα για 2 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Λίγο λίγο, και ανακατεύοντας, προσθέτουμε το ζεστό γάλα.
Αφήνουμε την κρέμα να δέσει, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
Ένα ένα ρίχνουμε τα αυγά στην κρέμα ανακατεύοντάς τη με σύρμα.
Τέλος προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε να κρυώσει η γέμιση για τυρόπιτα με μπεσαμέλ.
Για το στήσιμο
Λαδώνουμε ένα ταψί Νο. 40 και απλώνουμε το πρώτο χωριάτικο φύλλο με τις άκρες να προεξέχουν.
Αδειάζουμε τη γέμιση.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο, ελαφρά σουρωμένο.
Γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα στρίβοντας.
Χαράζουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Ραντίζουμε με τα δάχτυλα λίγο νερό.
Ψήνουμε την σπιτική τυρόπιτα με κρέμα μπεσαμέλ στους 180οC στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα του φούρνου, για περίπου 1 ώρα, έως ότου ροδίσει.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.