Για τη γέμιση
Βάζουμε τη φέτα, το ανθότυρο, το αυγό και το πιπέρι σε ένα μπολ.
Ζυμώνουμε μαζί όλα τα υλικά της γέμισης. Την αφήνουμε στο πλάι.
Για τη ζύμη
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα, την ανακατεύουμε να διαλυθεί.
Κόβουμε το κρύο βούτυρο σε κομματάκια και τα προσθέτουμε και αυτά στο αλεύρι.
Με δύο μαχαίρια κόβουμε το βούτυρο μέσα στο αλεύρι όσο πιο ψιλοκομμένο γίνεται.
Με τα δάχτυλα ψιχουλιάζουμε το μείγμα για να αδιαβροχοποιήσουμε το αλεύρι µε το βούτυρο ώστε όταν ψηθεί το φύλλο να γίνει τραγανό.
Το μίγμα πρέπει να μοιάζει σαν βρεγμένη άμμος.
Κάνουμε λακκούβα στο αλεύρι.
Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα µε τη μαγιά.
Ανακατεύουμε το μίγμα µε ένα πιρούνι.
Μόλις αρχίσει και παίρνει τη μορφή ζύμης, το ζυμώνουμε µε το χέρι στον πάγκο εργασίας μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή και εύπλαστη.
Την αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο σκεπασμένη, να παγώσει.
Για τα τυροπιτάκια
Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαστούνι. Τη χωρίζουμε σε οκτώ ίσα μέρη.
Ανοίγουμε κάθε κομμάτι ζύμης σε μακρόστενο φύλλο με πλάστη. Όποτε χρειάζεται πασπαλίζουμε τον πάγκο µε αλεύρι.
Κατά μήκος του φύλλου βάζουμε λίγη γέμιση στη μέση.
Κλείνουμε το φύλλο κατά μήκος (δεν σφραγίζουμε τη γέμιση στο πλάι, μένει ανοιχτό).
Κυλάμε στο σουσάμι και βάζουμε τα τυροµπαστούνια µε την ένωση προς τα κάτω σε λαμαρίνα.
Μπορούμε να τα κόψουμε σε μικρές μπουκίτσες πριν από το ψήσιμο και να γίνουν μικρά τυροπιτάκια.
Σ’ αυτό το στάδιο μπορούμε να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη τα εύκολα τυροπιτάκια κουρού.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά, να ροδίσουν καλά.
Όταν αφήσουμε να κρυώσουν λίγο, το φύλλο γίνεται τραγανό σαν μπισκότο.
Μυστικά
Δεν ρίχνουμε πάνω στην μαγιά το αλάτι.
Ξεκουράζουμε όλες τις ζύμες μετά το ζύμωμα.
Αφήστε τα τυρομπαστούνια να κρυώσουν για να αποκτήσουν μπισκοτένια, τραγανή υφή.