Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C στον αέρα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το αλεύρι καρύδας, το αλάτι, και τη πάπρικα.
Προσθέτουμε χλιαρό νερό, λάδι και ζυμώνουμε τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ζύμη (είναι εύθραυστη η ζύμη, διότι δεν έχει γλουτένη η οποία προσδίδει συνοχή). Εάν χρειάζεται, προσθέστε περισσότερο νερό.
Τοποθετούμε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο φύλλα λαδόκολλας και χρησιμοποιώντας τον πλάστη την πιέζουμε μέχρι να γίνει πολύ λεπτή.
Χρησιμοποιώντας ένα κουπάτ στρογγυλό, κόβουμε τη ζύμη, εάν δεν έχετε κουπάτ χρησιμοποιήστε το καπάκι από ένα μπουκάλι.
Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν στις άκρες.
Αφήστε να κρυώσουν εντελώς πριν τα σερβίρετε.
Αποθηκεύομαι τα vegan chips που περίσσεψαν σε ένα αεροστεγές δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου για 3 έως 5 ημέρες. Αν χάσουν την τραγανότητα τους, μπορούμε να τα ξαναζεστάνουμε για λίγο στο φούρνο πριν τα σερβίρουμε.
Οι γευστικές επιλογές είναι ατελείωτες καθώς μπορείτε να τα καρυκεύσετε με μπαχαρικά της αρεσκείας σας.
Συνοδέψτε με vegan μαγιονέζα αβοκάντο ή με ντοματίνια με χοντρό αλάτι και βότανα.