Εκτέλεση
Η παρασκευής για τη βίγκαν μαγιονέζα με αβοκάντο, είναι πολύ απλή και μοιάζει πολύ με αυτή που ήδη γνωρίζετε της κλασικής μαγιονέζας
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε μπλέντερ.
Τα χτυπάμε να γίνουν βελούδινη κρέμα.
Με το μπλέντερ σε λειτουργία, προσθέτουμε το λάδι και ομογενοποιούμε τα υλικά.
Η βελούδινη πράσινη vegan μαγιονέζα είναι έτοιμη.
Παγώστε την και απολαύστε την όπως την κανονική μαγιονέζα, σε σαλάτες, σάντουιτς, θαλασσινά και ό,τι άλλο αγαπάτε.
Διατηρείται για 1 εβδομάδα σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο αεροστεγώς κλεισμένη.
Απολαύστε τη vegan μαγιονέζα αβοκάντο με μπιφτέκι λαχανικών.