Η εύκολη αυτή Vegan μαγιονέζα αβοκάντο, με απίστευτη γεύση και υφή. Είναι ιδανική σε σάντουιτς και σαλάτες.

Η εύκολη αυτή Vegan μαγιονέζα αβοκάντο, με απίστευτη γεύση και υφή. Είναι ιδανική σε σάντουιτς και σαλάτες.

  • προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
326

Υλικά

  • Μερίδες 1 βάζο

Για τη vegan μαγιονέζα αβοκάντο

  • 3 ώριμα μαλακά αβοκάντο κομμένα σε καρέ
  • 1 κ.σ. ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 1 κ.γ. ξύδι
  • 1 μέτριο λεμόνι (χυμό)
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Πιπέρι κατά βούληση
  • 1-2 κ.σ. σπορέλαιο
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Η παρασκευής για τη βίγκαν μαγιονέζα με αβοκάντο, είναι πολύ απλή και μοιάζει πολύ με αυτή που ήδη γνωρίζετε της κλασικής μαγιονέζας
    Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε μπλέντερ.

    Τα χτυπάμε να γίνουν βελούδινη κρέμα.

    Με το μπλέντερ σε λειτουργία, προσθέτουμε το λάδι και ομογενοποιούμε τα υλικά.

    Η βελούδινη πράσινη vegan μαγιονέζα είναι έτοιμη.

    Παγώστε την και απολαύστε την όπως την κανονική μαγιονέζα, σε σαλάτες, σάντουιτς, θαλασσινά και ό,τι άλλο αγαπάτε.

    Διατηρείται για 1 εβδομάδα σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο αεροστεγώς κλεισμένη.

    Απολαύστε τη vegan μαγιονέζα αβοκάντο με μπιφτέκι λαχανικών.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται