Εκτελεση
Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες.
Ζεσταίνουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο για 1΄ να βγάλει το άρωμά του.
Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα κολοκύθια και τις ψιλοκομμένες ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15΄.
Τέλος, προσθέτουμε τα βλήτα και τους κολοκυθοανθούς.
Σιγοβράζουμε για 10 – 15΄ να μείνει το τσιγαριστό με το λάδι του.
Λίγο πριν σβήσουμε το φαγητό, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα κυβάκια φέτας.
Δεν ανακατεύουμε.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Απολαμβάνετε βλήτα τσιγαριαστά με φανταστικό σπιτικό εύκολο ζυμωτό ψωμί.