Εκτέλεση
Για το μίγμα
Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο, τη στέβια, το νερό, το αλάτι, το χυμό και τη φλούδα από το πορτοκάλι.
Τα ανακατεύουμε και μόλις πάρουν βράση αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε βροχηδόν το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ένα σύρμα ή με μία ξύλινη κουτάλα.
Το ξαναβάζουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να απορροφηθεί όλο το σιρόπι.
Σε χαμηλή φωτιά για να μην εξατμίζονται γρήγορα τα υγρά από τη κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα, τη κανέλα για να γίνει αρωματικός και έπειτα ανακατεύουμε.
Για το ψήσιμο
Τον απλώνουμε σε ένα μικρό ταψί.
Τον χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 170ºC βαθμούς για 15 λεπτά.
Μόλις τον βγάλουμε από το φούρνο τον πασπαλίζουμε με στέβια και κανέλλα.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό, αρωματικό γλυκό που μοσχοβολάει πορτοκάλι και κανέλα.
Είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας!