Για το χοιρινό γιαχνί
Ξεφλουδίζοντας πρώτα τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου.
Τα ζεματάμε για 2 με 3 λεπτά σε νερό που βράζει.
Τα στραγγίζουμε καλά σε σουρωτήρι.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το χοιρινό να κάνει κρούστα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2 με 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το σκόρδο ολόκληρο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά.
Συμπληρώνουμε νερό ίσα που να σκεπάζει τα υλικά.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει καλά.
Τέλος προσθέτουμε το λάχανο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι το φαγητό να μείνει με το λάδι του.