Εκτέλεση
Χτυπάμε πρώτα τ’ ασπράδια στο μίξερ, μαζί με το αλάτι σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματίσουν απαλές κορυφές.
Βροχηδόν και πάντα χτυπώντας προσθέτουμε την ζάχαρη.
Κοσκινίζουμε την άχνη ζάχαρη, διπλώνοντας απαλά την μαρέγκα με σπάτουλα.
Προσθέτουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) και τη βάζουμε σε κορνέ.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε δυο λαμαρίνες και κόβουμε τις μαρέγκες σε ό,τι σχήμα θέλουμε.
Ψήνουμε στους 80-100 ºC, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, για 1 ώρα να στεγνώσουν.
Όταν ξεκολλάνε από την λαδόκολλα, είναι έτοιμες. Διατηρούνται πολλές ημέρες σε αεροστεγές δοχείο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
Σε μεγάλο διάφανο μπολ κάνουμε στρώσεις με κρέμα, μπισκότο, μαρέγκες και ξανά κρέμα, μπισκότο, μαρέγκα.
Τέλος προσθέτουμε τα mini μπισκότα και τα ρόδια.