Εκτέλεση
Μέσα σε ένα μπολ με βραστό νερό διαλύουμε το ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη, κι ανακατεύουμε να λιώσει καλά.
Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουμε.
Παγώνουμε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι να αρχίσει να πήζει και να κάνει σώμα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται ελαφρά αλλά προσοχή – όχι να σφίξει – αδειάζουμε το μισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του μίξερ.
Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν. Ή το χτυπάμε με σύρμα στο χέρι μέχρι να γίνει λείο και βελούδινο στην υφή του.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα στην Κωστάντζα μας κι ανακατεύουμε µε μια κουτάλα.
Ισομοιράζουμε το μείγμα από το γιαουρτοζελέ σε 3 ποτήρια.
Το παγώνουμε να σφίξει καλά τουλάχιστον για 3 ώρες.
Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες και το σερβίρουμε δροσερό. Αυτό το γλυκό θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και η γεύση της φράουλας θα σας γλυκάνει όσο τίποτα!