Εκτέλεση
Mουλιάζουμε πρώτα τα αποξηραμένα μανιτάρια σε καυτό νερό για 10΄ να μαλακώσουν
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και αφήνουμε το σκόρδο ολόκληρο να βγάλει το άρωμά του για 1΄.
Έπειτα το αφαιρούμε και ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια σε φέτες.
Τα αφήνουμε να σοταριστούν για 5΄ και προσθέτουμε και τα αποξηραμένα μανιτάρια αφού τα στραγγίσουμε.
Προσθέτουμε την κρέμα βαλσαμικού και λίγο νερό από αυτό που μούσκεψαν τα πορτσίνι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Πλένουμε, στραγγίζουμε και χοντροκόβουμε τα λαχανικά σε πιατέλα.
Προσθέτουμε τα καρύδια, τα ρόδια και τη ζεστή σάλτσα μανιταριών.
Τέλος, γαρνίρουμε με τις φλούδες παρμεζάνας ή εναλλακτικά, με κατσικίσιο τυρί.
Σερβίρουμε αμέσως τη σαλάτα με μανιτάρια.