Εκτέλεση
Βγάζουμε το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, ΠΙΝΔΟΣ από τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία – ECO SAFETY PACK – η οποία φροντίζει για την άριστη ποιότητα, την ασφάλεια και τη φρεσκάδα του προϊόντος, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον (93% λιγότερο πλαστικό/συσκευασία). Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής εκτρέφεται για περισσότερο από 2 μήνες σε ορεινές φάρμες στην Πίνδο, με τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής, με 100% πιστοποιημένες φυτικές τροφές, πλούσιες σε καλαμπόκι, έχοντας το χαρακτηριστικό αυτό κίτρινο χρώμα.
Κόβουμε το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής σε μερίδες και το βράζουμε σε μία μεγάλη βαθιά κατσαρόλα.
Σκεπάζουμε με νερό, για να το καλύπτει τελείως και αφήνουμε να πάρει βράση.
Ξαφρίζουμε στα πρώτα λεπτά του βρασμού όποτε σχηματίζεται αφρός στην επιφάνεια, αφαιρώντας τον με μία κουτάλα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και βράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής.
Μόλις βράσει το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, το αφαιρούμε και στη συνέχεια το ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε λίγο ζωμό, λίγα λαχανικά, 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, το χυμό από ένα λεμόνι και τα αλέθουμε να γίνουν πουρές.
Το προσθέτουμε στο ζωμό, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το κομμένο κοτόπουλο.
Ρίχνουμε το φιδέ και βράζουμε για 6 λεπτά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ.
Προσθέτουμε λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αυτή η σούπα με κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, ΠΙΝΔΟΣ είναι αγαπημένη των παιδιών! Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βιολογικής αξίας και διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά του και μετά το μαγείρεμα λόγω της υφής του κρέατος. Τα προϊόντα της ΠΙΝΔΟΣ, τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, παρέχοντας μια ασφαλή και υγιεινή επιλογή για τα γεύματά σας.
Περισσότερα για τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» εδώ.
·https://www.facebook.com/
·https://www.instagram.com/
·https://www.chicken.pindos-