Εκτελεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ.
Τα ζυμώνουμε τα υλικά μας λίγο να μαζευτούν και να γίνουν σαν μπάλα.
Χωρίζουμε την ζύμη που είναι σαν μπάλα σε δυο κομμάτια (μπαλάκια).
Πατάμε τα μπαλάκια στις παλάμες να γίνουν πλακέ.
Τυλίγουμε τα μπαλάκια με μεμβράνη κουζίνας.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Την ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλα.
Τα στρώνουμε σε 2 λαδωμένες ταρτιέρες με 22 εκ. διάμετρο.
Κόβουμε ότι περισσεύει από το χείλος της τάρτας
Τρυπάμε ελαφρά τη ζύμη με ένα πιρούνι.
Την αφήνουμε στο ψυγείο και ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Αφού ετοιμάσουμε και προσθέσουμε τη γέμιση ψήνουμε για περίπου 30 με 40 λεπτά ανάλογα και με τη γέμιση που θα βάλουμε,