Εργολάβοι με αμύγδαλο

Εργολάβοι, επαγγελματική συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Σε αυτό το κέρασμα, κανείς δεν μπορεί να πει όχι.

30 - τεμ.

10 λεπτά

15 λεπτά

Εργολάβοι με αμύγδαλο

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια με το αλάτι σε ελαφριά μαρέγκα με μίξερ χειρός ή με σύρμα.
  2. Σε μπολ βάζουμε την αμυγδαλόψιχα, τη ζάχαρη και τις σταγόνες αμυγδάλου.
  3. Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι.
  4. Προσθέτουμε τα χτυπημένα ασπράδια και με κουτάλι ή με σπάτουλα ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
  5. Παίρνουμε κουταλιά από το μείγμα και την κυλάμε σε φιλέ αμυγδάλου.
  6. Δίνουμε σχήμα στρογγυλό ή μακρόστενο.
  7. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
  8. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς C στον αέρα για περίπου 15΄- 18΄, μέχρι να ροδίσουν.
  9. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Απόρρητο