Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε με ένα μαχαίρι τα λαχανικά.
- Βράζουμε πρώτα το μοσχάρι με το θυμάρι και λίγο νερό σε βαριά κατσαρόλα και μετά από 30΄ ρίχνουμε το αλάτι.
- Συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλη μία ώρα, προσέχοντας να υπάρχει πάντα λίγο υγρό.
- Ρίχνουμε το λάδι σε τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και στη συνέχεια το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα αρωματικά και τα μπαχαρικά.
- Σβήνουμε με την ντομάτα και το ξίδι.
- Περιχύνουμε το κρέας με όλη τη σάλτσα.
- Σιγοβράζουμε για άλλα 30΄, μέχρι το φαγητό να μείνει με το λάδι του.
- Μπορούμε να το σερβίρουμε σε πιάτο μέσα σε μισές τηγανισμένες μελιτζάνες.