Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στον κάδο του μπλέντερ το γάλα (ζαχαρούχο και εβαπορέ), το ξύσμα και το χυμό λάιμ για 1 λεπτό μέχρι να αποκτήσουμε μια παχύρρευστη κρέμα.
- Ρίχνουμε δύο κουταλιές κρέμα λάιμ σε ένα πυρίμαχο σκεύος 24 x 24 εκ. και κάνουμε από πάνω μία στρώση με γεμιστά μπισκότα λεμονιού.
- Σπάμε μερικά μπισκότα και καλύπτουμε τα κενά της βάσης.
- Επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις κρέμας και γεμιστών μπισκότων άλλες δύο φορές και καλύπτουμε το γλυκό με την υπόλοιπη κρέμα.
- Συνολικά έχουμε τρεις στρώσεις μπισκότου και τέσσερις στρώσεις κρέμας.
- Σκεπάζουμε το γλυκό με μεμβράνη και το παγώνουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες, να σταθεροποιηθεί ώστε να κόβεται σε κομμάτια.
- Το γαρνίρουμε με λίγη σαντιγί, ξύσμα και φέτες λάιμ και το σερβίρουμε πάντα παγωμένο.