Εκτέλεση
Βάζουμε τα κοπανάκια κοτόπουλο σε ένα δίσκο, πασπαλίζουμε με το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύουμε να «ντυθούν» με τα υλικά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια πλασωτέ κατσαρόλα και θωρακίζουμε για λίγα λεπτά τα κοπανάκια μέχρι να αποκτήσουν μια ελαφριά κρούστα.
Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το μισό και προσθέτουμε το ζωμό.
Στραγγίζουμε τα βύσσινα από το χυμό και ρίχνουμε τα μισά στην κατσαρόλα. Κρατάμε τα υπόλοιπα για το τέλος.
Αφήνουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για περίπου 35 λεπτά, να γίνει τρυφερό το κοτόπουλο. Προς το τέλος, ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Αφαιρούμε τα κοπανάκια από το σκεύος και τα σκεπάζουμε για να διατηρηθούν ζεστά.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το χυμό βύσσινο και το προσθέτουμε στη σάλτσα μαζί με τα υπόλοιπα βύσσινα.
Βράζουμε για λίγα λεπτά ανακατεύοντας τη σάλτσα, μέχρι να δέσει και να πυκνώσει.
Σερβίρουμε ρύζι σε πιατέλα και ακουμπάμε από πάνω τα κοπανάκια.
Περιχύνουμε το κοτόπουλο με την κόκκινη σάλτσα και το βύσσινο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.